Om oss

Vi erbjuder marknadens vassaste konsulter & smarta digitala verktyg. Med oss får ni service i världsklass där levererar resultat där kandidatens beteenden står i fokus.


Genom våra kontor i Stockholm, Göteborg och Lund servar vi företag och organisationer över hela Sverige. Mycket arbete sker på distans för att hålla högt tempo i processen. Allt på ett GDPR säkrat sätt, med hög integritet, alltid med människan i fokus.
Välkommen till en trevligare rekryteringsupplevelse!

Välkommen till Diligento

rekrytering

En lyckad rekrytering handlar inte bara om att få en ny medarbetare

Det handlar framför allt om en möjlighet för både dig och din nya kollega att växa, utvecklas och uppnå er fulla potential. I en allt mer digital värld värdesätter vi på Diligento mötet mellan människor. Med hjälp av dagens smarta teknologi har vi möjlighet att lägga ett större fokus på att lära känna er verksamhet och människorna som vi hjälper er att rekrytera. Allt detta för att leverera rätt matchning. 

Vårt Mål

Vi strävar alltid efter att ge er det lilla extra

Vi strävar alltid efter att ge det lilla extra för våra kunder oavsett utmaning. Vi arbetar dagligen med att presentera vårt allra bästa arbete genom våra tjänster.

Vår Vision

Förståelse för era behov

För oss är det viktigt att leverera en exakt matcning tillsammans med bra service och ett mervärde, därutav ser vi till att era behov tillgodoses.